Dimarts, 20 Novembre 2018 11:40

Els Dies Màgics arriben per donar la benvinguda al Nadal

 

Un any més, l’associació de Sant Cugat Comerç organitza la jornada dels Dies Màgics plena de descomptes i promocions, donant la benvinguda a l’inici de les compres de la Campanya de Nadal 2018.

  

Els pròxims dies 23 i 24 de novembre tindrà lloc la jornada dels Dies Màgics de Sant Cugat del Vallès, organitzada un any més per Sant Cugat Comerç. L’associació té l’objectiu dinamitzar el comerç local i de proximitat, i segons el gerent de l’Associació de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, “les dades econòmiques marquen que la jornada 2018 serà molt millor que la de l’any anterior”.

Inspirada en la popular comercial festa americana ‘Black Friday’, la jornada Dies Màgics dóna la benvinguda a l’inici de les compres de la Campanya de Nadal a Sant Cugat del Vallès. En aquesta edició del Black Friday santcugatenc hi participen una cinquantena d’establiments associats de tota mena. Des d’establiments de moda fins d’alimentació i electrodomèstics. Oferint una jornada amb una àmplia varietat d’oferta de productes per a tot públic que hi vulgui gaudir. Per tal de simbolitzar l’inici de les compres nadalenques, i com a novetat en aquesta edició dels Dies Màgics, els ciutadans de Sant Cugat podran utilitzar la seva targeta de Sant Cugat a la Butxaca durant les seves compres per tal de començar a acumular punts i tiquets per l’esperat Trenet de Nadal de Sant Cugat Express.

Cal destacar que tot establiment que hi participi tindrà l’identificatiu cartell proporcionats als comerços associats sobre els Dies Màgics visibles a les botigues.Segons Jesús Carballo, ‘és una jornada molt important per a l’inici de la campanya de nadal’ i alhora han fet tot el possible per millorar, encara més, les dades de l’any passat.