Dimarts, 18 abril 2017 14:26

La Madeleine, un port de muntanya dels Alps a Sant Cugat

Tots els amants del ciclisme ja tenen el seu propi port de muntanya on aturar-se després d’exercir la seva passió preferida a sobre de la bicicleta. La Madeleine Ciclyng Bistró, situat al carrer migdia nº 27, és el nou local de moda pensat per satisfer totes les necessitats dels enamorats d’aquesta pràctica esportiva. Es tracta d’un restaurant bistró amb una cuina de guisats tradicionals adaptats als nous sabors actuals.

Víctor Señor González i Anna Gómez Bastús són els propietaris d’aquest negoci que va obrir les seves portes per primer cop el passat mes de desembre de 2016. El ciclisme i la restauració són les seves dues grans passions, per aquest motiu, expliquen que “la idea era engegar un negoci on el client pugui gaudir d’una bona gastronomia conversant i debatent sobre el món de la bicicleta”. Imatges en blanc i negre, quadres de ciclistes, un biosk, maillots a les parets, bicicletes i televisors són alguns dels elements decoratius que crean un clima en el qual es respira ciclisme per a tots els racons.

Una de les singularitats de la Madeleine Ciclyng Bistró és la seva interacció amb els clients. No només ofereix una bona gastronomia sinó que també organitza sortides ciclistes durant els caps de setmana amb els clients amb l’inici i el final al propi restaurant. “Pensem que compartir aquesta passió amb els nostres clients és fonamental pel nostre negoci”, afirma en Víctor que, a més afegeix que “el local està preparat per a que els ciclistes puguin deixar les seves bicicletes dins del restaurant”. Per últim, destaca que des del primer moment vam voler formar part de l’associació Sant Cugat Comerç perquè “volem involucrar-nos en la participació de totes les activitats anuals amb l’objectiu d’aconseguir un benefici col·lectiu del comerç de Sant Cugat”.

¿Per què el nom de La Madeleine?

En Víctor explica que La Madeleine és un port de muntanya del Tour de França. Es tracta d’un port d’enllaç categoritzat com un dels més durs i que, antigament, sempre formava part del recorregut d'aquesta prova ciclista considerada la més important del món en l’àmbit del ciclisme.