Dijous, 22 Juny 2017 23:30

Mumbal, una gastronomia 100% vegana que aterra a Sant Cugat

Tres mesos després de la seva obertura, un nou establiment d’alimentació s'ha establert amb molta rapidesa a la ciutat de Sant Cugat. Es tracta de Mumbal, un restaurant 100% vegà, en la qual no hi trobaràs cap tipus de producte de procedència animal, ni tampoc formatges, mantega, mel d’abella, entre molts d’altres productes. Es tracta d’una gastronomia basada en la preparació de receptes culinàries amb aliments 100% vegetals.

Verónica Villatoro, propietària del restaurant i mexicana d’origen, descriu la seva cuina “com una gastronomia d’origen i pròpia amb tocs culinaris d’altres cultures”. La filosofia de Mumbal és marcar la diferència, oferint un producte totalment sorprenen que no es pot trobar en la competència directa. ”Tots els plats que prepararem són d’elaboració pròpia sempre amb aliments naturals, frescos i ecològics”, explica la Verónica. A més, afegeix que “estem tenint una molta bona rebuda per part de tots els públics ja que no som ni volem ser un restaurant exclusiu amb un tipus de client determinat”.

Menú, carta, servei de take away (tot amb l’opció sense gluten), aquest restaurant ofereix totes les possibilitats pensant en què el client pugui triar la seva millor opció segons les seves necessitats. L’hamburguesa de llenties, l’hummus picant, els tres tacos, els ceviches de coliflor, un cheese cake de nous, són algunes de les ofertes gastronòmiques que més triomfen entre la clientela. També, destaca el plat Mumbal: en el qual esculls el cereal que vols (quiona, arròs o cus cus) i és barrejat amb mescles diferents segons el cereal escollit.

Aquest nou establiment, que ja forma part de l’associació, treballa amb un horari molt ampli amb una cuina ininterrompuda oferint desdejunis, dinars i sopars, amb l’objectiu guanyar-se al públic de la ciutat amb una gastronomia d’origen i pròpia amb tocs culinaris d’altres cultures, “que sense cap mena de dubte sorprendrà a tothom que la tasti”, assegura la Verónica.

Sucs i llimonades
A part del servei de carta, menú i el take away, Mumbal ofereix un servei de sucs i llimonades. Es tracta d’oferir una beguda refrescant, natural, fresca i saludable preparada al mateix moment. La característica especial d’aquests sucs i llimonades és que estan premsats en fred, el que suposa que no hagin de passar per un procés de centrifugat, d’aquesta manera les fruites i les verdures mantenen les seves propietats inicials. Aquest tipus de beguda la pots gaudir al mateix local o emportar-te-la en un envàs!