Dijous, 24 Agost 2017 10:54

Comprar i “Cap a casa”

La ciutat de Sant Cugat del Vallès compta amb la presència d’un nou establiment gastronòmic que ofereix un fantàstic servei de rostisseria i menjar per emportar. Es tracta de Cap a casa, un nou comerç apassionat pel món de la gastronomia i, que té com a principal objectiu oferir un gran número de plats cuinats amb productes frescos, naturals i de la terra.

Noelia Mieres i Oriol Garcia són els dos propietaris d’aquest nou negoci local que va obrir les portes el passat 15 de desembre de l’any 2016. Tots dos són cuiners de professió i sempre han estat involucrats en el sector de la gastronomia. “Després de treballar durant molt de temps en la restauració, vam decidir muntar el nostre propi negoci per motius familiars i perquè ens apassiona cuinar per satisfer el paladar dels nostres clients”, explica l’Oriol.

Cap a casa elabora tot tipus de preparacions aptes per a tots els públics: des d’amanides de cuscús, de quinoa, d’esqueixada de bacallà fins a canelons, croquetes, calamars farcits i empedrats. Però, si hi ha un plat estrella per sobre dels altres, aquest és el pollastre Cap a casa. “Tots els nostres clients ens diuen que el pollastre Cap a casa és el més diferent de tot Sant Cugat, gràcies a la nostra recepta especial”, assegura l’Oriol. A més, afegeix que, a banda del pollastre Cap a casa, “també destaquen preparacions especials com la lasanya mixta amb pasta de massa de crep i les empanades rioplatenses; un cop d’ull a la gastronomia del país natal de la Noelia, Uruguai”.

Aquest establiment no ha tingut cap dubte de formar part de Sant Cugat Comerç perquè “les activitats que organitza l’associació de comerciants són realment molt bones i suposa una gran oportunitat per mostrar el nostre menjar casolà a la ciutat de Sant Cugat”, afirma l’Oriol. A més, conclou que “també de cara al client genera més confiança el fet que un nou establiment tingui el compromís d’integrar-se a la ciutat i involucrar-se amb l’entorn on treballes i vius”.