Dijous, 14 Setembre 2017 13:38

Un restaurant que VdGust

La ciutat de Sant Cugat del Vallès compta amb un nou establiment gastronòmic dintre de la seva àmplia xarxa comercial. Es tracta del restaurant VdGust, un espai que va obrir les seves portes el passat mes de juliol i on el producte estrella de la seva carta són els embotits ibèrics i els formatges.

Aquest nou restaurant aposta per un estil rústic i urbà que recorda a la típica masia catalana, no solament per disposar dels fantàstics productes de la terra sinó també perquè la seva decoració atorga un ambient immillorable per gaudir d’un bon àpat. L’Oriol Gràcia, propietari del restaurant, explica que “nosaltres oferim un servei d’esmorzar, dinar i sopar, tot i que, pel tipus de gastronomia que servim el moment ideal per gaudir-ne és a l’hora de sopar”. A més, afegeix que “en el nostre restaurant volem que el client gaudeixi tant de la nostra oferta gastronòmica com per l’ambient que es respira dins del nostre establiment”.

L'oferta gastronòmica del restaurant VdGust ofereix des de fustes d’embotits ibèrics, de catalans, de pernil ibèric, de formatges i patés fins a torrades de diferents sabors, gustos  i combinacions com la de sobrassada amb formatge gratinat i mel, la d’escalivada amb anxoves o la de salmó amb formatge. “D’altra banda, també tenim dins de la nostra carta tot tipus d’amanides sorprenents i varis tipus de carpaccio per acompanyar als productes principals, com són les fustes i les torrades”, assegura l’Oriol Gràcia, propietari del restaurant. A més, explica que “també cal destacar que cada cop més oferirem una gran varietat de productes per a tots els clients celíacs”.

Des de la seva obertura, cada divendres, el restaurant VdGust ofereix música en viu amb l’objectiu d’amenitzar l’estància de tots els clients per a que puguin gaudir d’un fantàstic ambient. “Som un establiment gastronòmic familiar on podràs passar una bona estona atipant-te en quantitat i qualitat”, afirma l’Oriol Gràcia, propietari del restaurant. Per últim, el restaurant VdGust explica que des del primer moment han estat interessats en involucrar-se en l’associació Sant Cugat Comerç amb la finalitat d’estar connectat a la xarxa social del comerç local de la ciutat de Sant Cugat del Vallès.

Activitats lúdiques i socials
No només es tracta d’un establiment gastronòmic sinó que també aposta per oferir, a tots els seus clients, un entorn immillorable on gaudir d’una bona estona amb els amics, la família i/o la parella. Per aquest motiu, el restaurant VdGust té preparades dues activitats espectaculars que engegaran motors a partir del mes d’octubre. Per una banda, cada dissabte al vespre tindrà lloc una actuació de monòlegs per amenitzar el sopar dels clients. Mentre que l’activitat estrella serà “Thursday in LOVE” la qual t’inscrius amb un formulari online i, el propi restaurant, t’organitza una cita a cegues.