Dimarts, 31 Octubre 2017 18:16

El Black Friday canvia de nom a Sant Cugat del Vallès: Participa als "Dies Màgics"!

Els propers 24 i 25 de novembre celebrarem els "Dies Màgics". Després d'uns anys organitzant la campanya nordamericana del "Black Friday", hem decidit ser més originals i dissenyar una campanya amb personalitat pròpia i exclusiva per els nostres comerços associats.

Coincidint en el mateix cap de setmana celebrarem la primera edició dels "Dies Màgics" de Sant Cugat Comerç, amb la mateixa motivació d'incentivar les vendes abans de la campanya nadalenca amb promocions i descomptes, com hem vingut fent anteriorment. Com veieu, seguim el mateix objectiu però amb un nou nom i una nova imatge de la que a partir d'ara, serà una campanya completament exclusiva dels comerços associats a Sant Cugat Comerç.

Un altre canvi serà, la proposta de no publicar les promocions que oferireu, per despertar l'interès dels vostres clients a fer una visita als establiments, això sí, publicarem el llistat dels comerços que participaran en els "Dies Màgics" i en farem difusió per les xarxes socials si així ens ho confirmeu.