Dilluns, 27 Novembre 2017 12:32

Sant Cugat Comerç incorpora a les seves files 15 nous associats procedents del Mercat Torreblanca

L’associació de comerciants de Sant Cugat del Vallès compta, des d’aquest mes de novembre, amb 15 nous establiments procedents del mercat més gran de la ciutat: el Mercat Torreblanca. Aquestes incorporacions recents són una gran notícia pel comerç local de la ciutat, el qual mica en mica segueix sumant noves forces amb la finalitat de cercar la unió necessària per reivindicar el comerç de proximitat.

El gerent de l’associació Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, afirma que “aquestes noves incorporacions són una gran notícia pel comerç de proximitat perquè generarà sinergies molt positives entre el comerç del centre i el mercat més gran de la ciutat de Sant Cugat del Vallès”. A més, afegeix que “esperem que més endavant la resta de parades del Mercat Torreblanca també vulguin formar part de la nostra associació per tal d’assolir objectius comuns pel bé del comerç local de la ciutat”.

Les 15 noves parades que s’han associat a Sant Cugat Comerç són el Bonaparte pa i dolç, carnisseries Cano, Bacallaneria HNOS. Anton, Polleries Imma, Polleria Rosa Mª Jodar, Peixateria Mª Dolors, Peixateries Carrillo, Xarcuteries Gríful, Xarcuteria Cansaladeria Paez, Carnisseria Serra, Fruiteria La Rambla, La Cassola del mercat, Gasull i Claramunt, i l’Òptica Universitària. Una de les principals avantatges que aquests nous associats ja podran gaudir és la targeta de fidelització Sant Cugat a la Butxaca, que estarà disponible, juntament amb la seva tecnologia, a partir del divendres 1 de desembre.

A més, aquestes 15 noves incorporacions podran obsequiar, a partir del divendres 1 de desembre, als seus clients els tiquets per pujar al trenet Sant Cugat Exprés que tindrà parada, per primera vegada, al Mercat de Torreblanca. També, formaran part de la resta de campanyes que organitza l’associació la qual cosa servirà per seguir sumant sinergies i complementar l'oferta entre els establiments comercials de la ciutat i els establiments del Mercat.

Anna Rivas, responsable del Mercat Torreblanca, explica que “les incorporacions d’aquestes 15 parades suposa una iniciativa per acostar el mercat a l’eix comercial de la ciutat i crear sinergies positives per totes dues bandes". A més, afegeix que “aquestes incorporacions són molt positives, crec que si es produeixen bons resultats, moltes altres parades s’animaran a seguir el mateix camí”.

L’associació Sant Cugat Comerç es mostra molt satisfeta i orgullosa de poder incorporar de forma massiva 15 nous establiments del Mercat Torreblanca i es marca com a objectiu que aquests no siguin les últimes incorporacions del mercat.