Dissabte, 16 Desembre 2017 12:47

MyBloo; el producte del futur per digitalitzar el comerç de proximitat arrela a Sant Cugat del Vallès

Sant Cugat Comerç i l'empresa Beabloo han arribat a un acord per posar en marxa un projecte pilot a la ciutat de Sant Cugat del Vallès en el qual hi participen tres establiments associats: la Pastisseria Sàbat, la Farmàcia Sant Maria i Icaro. Aquesta iniciativa, amb el producte MyBloo com a protagonista, té com a objectiu introduir amb naturalitat el procés de la digitalització en el comerç de proximitat i mostrar tots els avantatges que ofereix tant a l'empresari com al client.

Des de principis del mes de desembre, els tres establiments ja han començat a gaudir d'aquesta tecnologia en els seus comerços. Jesús Carballo, gerent de l'associació Sant Cugat Comerç, explica que "aquests establiments se'ls ha instal·lat una pantalla visual de qualitat, no és un televisor, és una pantalla visual en la qual podran mostrar tots els productes a la seva clientela". A més, afegeix que "és una molt bona oportunitat pel nostre comerç de proximitat, poder provar aquest tipus de tecnologia per tal d'incorporar mica en mica la digitalització en el dia a dia de la petita i mitjan empresa".

Però, ¿com funciona el producte MyBloo implementat en aquests comerços? Maria Sánchez, comercial de MyBloo a Sant Cugat del Vallès, explica que "aquestes pantalles visuals funcionen a través d'un player (una plataforma digital en el núvol) en la qual l'empresari/a pot gestionar el seu propi contingut". La Pastisseria Sàbat, la Farmàcia Sant Maria i Icaro disposen d'un usuari i una contrasenya que els permet actualitzar el producte que vulguin mostrar als clients dels seus establiments, ja sigui en format de text, d'imatge o de vídeo.

Jesús Carballo, gerent de l'associació Sant Cugat Comerç, recorda que "tots tres comerços disposaran de la mateixa pantalla visual digital durant aquesta prova pilot de 2 mesos i mig". A més, afirma que "un cop finalitzat aquest període de temps se'ls oferirà, sense cap mena de compromís, la possibilitat d'implementar tot el pack sencer del producte amb totes les seves avantatges tecnològiques i digitals".  

¿Què és el producte Mybloo? 
La idea del producte MyBloo sorgeix de l'empresa Beabloo la qual tenia com a finalitat trobar el camí idoni per implementar la digitalització en el comerç de proximitat sense generar un cost desorbitat. MyBloo és una solució integral que permet impulsar el comerç de proximitat a través de la tecnologia on i off-line:

  1. Pantalles: permet comunicar de manera molt visual i atractiva els productes, promocions i comunicacions del comerç.
  2. Aplicació mòbil: comunicar les últimes novetats amb notificacions enviades directament al mòbil, així com gestionar programes de fidelització amb els clients.
  3. Pàgina web: guanyar presència i posicionament a Internet.
  4. Codi QR: creació d'un codi propi per poder comunicar-se i ajudar al client a descarregar-se l'aplicació de forma instantània.
  5. Beacons: petits dispositius que et permeten enviar promocions i ofertes especials als clients que tinguin la app quan es troben dins o prop de l’establiment.
  6. Analítica de vídeo: servei únic i exclusiu que permet conèixer dades anònimes sobre el gènere, l'edat i els productes més vistos pels clients mitjançant una càmera instal·lada en la pantalla visual.