Dimarts, 24 abril 2018 17:34

La Place, Restaurant Voltes, Barnabella i Luniska, s’incorporen a Sant Cugat Comerç

Sant Cugat Comerç dóna la benvinguda a nous comerços de la ciutat. En aquest mes d’abril s’han associat quatre nous comerços, des de restaurants fins a centres d’acupuntura. L’associació agraeix la confiança a tots els comerços i acull a les noves incorporacions amb els braços oberts: La Place, Restaurant Voltes, Barnabella i Luniska.

En primer lloc parlarem de La Place, un lloc emblemàtic. S’anomena La Place perquè significa “Plaça” en francès i aquest negoci es troba a la Plaça Barcelona del centre de la ciutat. És un lloc espiritual i màgic que et transporta a un altre món, a unes altres cultures. És un centre d’acupuntura i de medicina natural que compta amb diferents modalitats com: osteopatia, acupuntura, naturopatia i homeopatia. Amb un públic molt variat i uns objectius molts clars per part de la propietària Anna Blanquez, s’ha decidit associar a Sant Cugat Comerç per formar part de la gran comunitat de comerços de la ciutat i donar suport a totes les iniciatives que generen per dinamitzar el comerç a la ciutat.

Seguim la presentació dels nous comerços amb el Restaurant Les Voltes. Aquest és un restaurant de cuina mediterrània i d’alta qualitat, sense deixar la seva essència dels seus inicis, la cuina de mercat. El xef Xavi Llorens és capaç de combinar gustos, textures i colors  de manera que els plats siguin exquisits. Fa 4 mesos que es va inaugurar el nou establiment, més gran i més avantguardista, situat al carrer Sant Bartomeu. Aquesta ampliació del restaurant ha estat la causa principal de la decisió d’associar-se i de formar part dels projectes i la comunitat de Sant Cugat Comerç.

Per altra banda, també donem la benvinguda a Barnabella, una botiga de roba que comprèn tot tipus de públics i estils. La jove emprenedora Cristina Serna obre la seva pròpia botiga a Sant Cugat del Vallès amb l’objectiu de tornar a casa i poder oferir un servei de proximitat, de bona qualitat i a un preu assequible.  Cal destacar que, el producte que trobem a la botiga és molt variat, ja que és seleccionat amb molta cura per la propietària, també assessora d’imatge.

Assegura que és molt important per a una botiga formar part d’una associació com Sant Cugat Comerç per tal de poder participar en tots els projectes de dinamització de comerç que es realitzen.

Per últim, però no menys important, Luniska. Es tracta d’una botiga per a nadons, mares i pares i nens fins a aproximadament quatre anys. Compta amb una gran varietat de productes que engloben tant la seguretat, la salut, com la diversió dels infants.

La seva propietària, Sandra Hentze, va obrir la botiga fa un any amb l’objectiu d’oferir un producte d’alta qualitat, de seguretat i pràctics per als pares. També destaca per haver estat ben seleccionat entorn a una fabricació responsable i sostenible. És per aquest motiu que la botiga compta amb diferents proveïdors locals, dels quals un alt percentatge són petits artesans, oferint-li la possibilitat de visibilitzar-se a la botiga.

Una de les qualitats del servei és l’atenció personalitzada al client, amb una plantilla de treballadors internacional, fent sentir al consumidor estranger com a casa. 

La seva propietària té molt clar que és molt important reforçar el comerç local i de qualitat i és per aquest motiu ha decidit associar-se a Sant Cugat Comerç.