Dimarts, 05 Juny 2018 16:17

Sant Cugat Comerç aplega més de 10.000 visitants a la setena edició de La Nit en Blanc

La setena edició de La Nit en Blanc es reivindica, un cop més, com a referent del comerç

Sant Cugat del Vallès va tornar a viure ‘la nit més màgica’ de l’any de la mà de l’esdeveniment insígnia que organitza anualment l’associació Sant Cugat Comerç. Aquesta ha estat la setena edició de La Nit en Blanc, una nit molt especial on els comerços obren fins les 00h i els carrers s’omplen de vida amb actuacions musicals, tastets, balls i promocions comercials.


Jesús Carballo, gerent de l’associació, assegura que aquesta nova edició “ha estat molt positiva, tant per l’èxit de la pròpia activitat com per la repercussió que ha hagut en el comerç i a la ciutat en general”. Sant Cugat del Vallès va tornar a palpar l’ambient festiu i distès que cada any es viu a La Nit en Blanc, un esdeveniment que ja fa anys que s’ha consolidat i que poc a poc atreu més visitants d’arreu del país.


Com cada any, La Nit en Blanc ha servit per aplegar milers de persones que han viscut la ciutat des d’una altra perspectiva. Clients, comerciants i visitants han conviscut durant hores en un ambient d’autèntica harmonia i festivitat. L’edició d’enguany comptava amb vàries novetats; un inici de jornada més matinera, amb inici a les dotze del migdia al Mercat de Torre Blanca, els escenaris de la Plaça Quatre Cantons, a la Plaça Sant Pere, a la Plaça Doctor Galtés i a la Plaça de Barcelona, la qual s’hi van instal·lar diverses food trucks.


En general ha estat una edició molt satisfactòria on ha quedat demostrat que els ciutadans cada vegada tenen més ganes de participar en les activitats que s’han organitzat en les diferents places. El gerent de l’associació, Jesús Carballo, però ja pensa en les millores que implementaran a la vuitena edició de l’any que ve. “Intentarem donar cabuda a més entitats relacionades amb l’art, el ball i la música”,

Sobre La Nit en Blanc:

La Nit en Blanc és una iniciativa que va sorgir l'any 2012 amb la idea de donar la benvinguda a l'estiu però alhora pretén representar la situació de quan algú passa "la nit en blanc" sense poder dormir. Una molt bona iniciativa per part de l'Associació de Sant Cugat Comerç i que transforma la festa global de ‘Shopping Night’ consumista a una celebració i nit molt especial per a la ciutat, que enguany serà la setena edició consecutiva.

3