Dilluns, 24 Setembre 2018 17:09

Els “Estocs a Fora d’Estiu” omplen els carrers de Sant Cugat del Vallès

Els “Estocs a Fora d’Estiu” finalitzen amb una valoració molt positiva per part dels comerciants i ciutadans santcugatencs.


El passat dissabte 15 de setembre es va realitzar amb èxit i per tercer any consecutiu, els “Estocs a Fora d’Estiu” a Sant Cugat del Vallès. Els carrers de la ciutat es van omplir de santcugatencs que van poder gaudir de les millors ofertes de fi de temporada dels comerciants adherits.


Aquesta és una activitat organitzada per l’Associació Sant Cugat Comerç que té l’objectiu principal de dinamitzar el comerç de la ciutat després de la tornada de les vacances.
Aquesta nova edició dels “Estocs a Fora d’Estiu” va acabar amb una molt bona valoració per part dels comerciants que hi van participar i alhora per part dels ciutadans, els quals van omplir els carrers de la ciutat durant tota la jornada de dissabte.


Segons el gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo: “la jornada va començar molt fluixa al matí però a la tarda va acabar finalment amb una valoració molt positiva i, sobretot, molt millor que la de l’any passat”.
Es destaca que els “Estocs a Fora d’Estiu” d’aquest any ha comptat amb la participació del mateix nombre de comerciants que l’any anterior, una xifra elevada de comerços associats que treballen per enfortir el comerç local i de proximitat.


Aquest esdeveniment organitzat per Sant Cugat Comerç és una de les cites anuals de la ciutat que marca l’inici de la temporada tant per l’Associació com per als comerciants i ciutadans de Sant Cugat.