Dimecres, 28 Novembre 2018 15:14

El trenet ‘Sant Cugat Exprés’ arriba a Sant Cugat del Vallès aquest dissabte 1 de desembre

El trenet del comerç arriba a la ciutat de Sant Cugat del Vallès per iniciar la campanya nadalenca amb recorreguts per tot l’eix comercial de la ciutat. 

 

Per cinquè any consecutiu, arriba el trenet ‘Sant Cugat Exprés’, un dels símbols més característics del Nadal a la ciutat, organitzat un any més per l’associació  Sant Cugat Comerç. Aquesta nova edició tornarà a oferir el seu servei durant les festes a totes les famílies santcugatenques i un any més donarà el tret de sortida a la campanya de Nadal. 

El trenet ‘Sant Cugat Exprés’ es posarà en marxa el dissabte 1 de desembre i estarà en funcionament fins al dia 4 de gener de 2019, incloent-hi els dies festius i durant la cavalcada de Reis Mags amb un horari de 11h del matí fins a les 13:30h del migdia i de 17:00h de la tarda fins a les 19:30h de la nit. 

Amb un total de 35 dies de funcionament, el Trenet oferirà una ruta per l’eix comercial de Sant Cugat del Vallès, amb la parada oficial a la Plaça Octavià, excepte dijous al matí que la parada serà a Puig i Cadafalch. Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç, afegeix que “aquest any , els divendres a la tarda i els dissabtes al matí, el trenet tindrà dues parades, una a la Plaça Octavià i una altra al Mercat de Torre Blanca”. 

Els ciutadans de Sant Cugat del Vallès podran aconseguir els tiquets per gaudir d’aquesta experiència nadalenca comprant als comerços de la ciutat, associats a Sant Cugat Comerç. Jesús Carballo afirma que “és una activitat que serveix per a dinamitzar la compra als comerços associats, ja que el trenet és molt reclamat pels ciutadans de Sant Cugat del Vallès”.