Dimecres, 16 Gener 2019 10:45

Sant Cugat Comerç comença l’any proposant millores per potenciar el comerç de qualitat.

 

 

Els responsables de Sant Cugat Comerç es reuneixen amb l’Alcaldia de Sant Cugat del Vallès per tal de buscar solucions i millorar la situació actual del comerç local de la ciutat.

 

 

El passat dijous 10 de gener va tenir lloc la reunió dels responsables de l’Associació de Comerciants de Sant Cugat Comerç amb l’alcaldia de Sant Cugat del Vallès. Segons Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç, “la reunió va ser molt positiva i amb una bona predisposició per les dues parts”.  

 

Es varen tractar temes com l’accés al centre de la ciutat, amb la millora d’aparcaments i noves tarifes a les zones de pagament que s’han instaurat vora de l’eix comercial de la ciutat últimament. També es van reclamar l’augment d’activitats al centre de la ciutat, a la Plaça Sant Pere i al Carrer Major per augmentar així l’activitat comercial. Entre d’altres, també es van tractar temes com la seguretat policial i la neteja dels carrers, juntament amb l’ampliació de l’eix comercial santcugatenc. 

 

L’objectiu principal de la reunió va ser buscar solucions per tal de poder millorar la situació actual del comerç de proximitat a la ciutat. Cert és que en alguns dels punts es va acordar posar-los en marxa en breus, però d’altres s’estudiaran per part de l’Ajuntament i l’associació tindrà resposta per en unes setmanes. Es destaca que l’Ajuntament ha accedit a promoure la Targeta Sant Cugat a la Butxaca com a sistema d’obsequi i pagament de minuts d’aparcament per la zona blava i verda. 

 

L’equip de l’associació Sant Cugat Comerç treballa diàriament amb l’objectiu que tant comerciants com la ciutadania puguin gaudir d’un comerç de proximitat de qualitat, competitiu i adaptat a les noves tendències.