Divendres, 21 Juny 2019 12:07

Tot a punt per a una nova edició de ‘La Botiga al Carrer’, el tret de sortida a les rebaixes d’estiu a Sant Cugat

 

 

L’esdeveniment es celebrarà el proper dissabte 29 de juny, coincidint amb la festa major de la ciutat.

 

El dissabte 29 de juny els establiments associats a Sant Cugat Comerç tornaran a ser els grans protagonistes de la nova edició de ‘La Botiga al Carrer’que donarà el tret de sortida a la campanya de rebaixes d’estiu.

 

L’esdeveniment coincidirà un any més amb la Festa Major de la ciutat, el que permetrà atreure milers de persones. ‘La Botiga al carrer, és una activitat plenament consolidada en el calendari de tots els santcugatencs i santcugatenques, i el fet que coexisteixi una edició més amb la festa gran de la ciutat, ens augura un gran èxit, ja que tots dos esdeveniments es complementen molt bé’, afirma Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç.

 

La jornada que començarà a les 9h del matí i s’allargarà fins a les 21h, comptarà amb la participació de gairebé un centenar d’establiments que trauran els seus articles al carrer, i alguns d’ells oferiran tallers i activitats durant tot el dia.

 

Sobre 'La Botiga al Carrer' 

 

'La Botiga al Carrer' és una activitat que es celebra a finals del mes de juny, que té com a finalitat donar el tret de sortida a la campanya de rebaixes d'estiu i recolzar el sector del comerç per atreure milers de persones al carrer. Es tracta d'una iniciativa on els establiments de l'associació obren les seves portes des de les 9h del matí fins a les 21h del vespre. L'esdeveniment està molt consolidat entre el comerç local ja que cada edició compta amb una alta participació dels diferents establiments de Sant Cugat Comerç, els quals, alguns d'ells ofereixen tallers i activitats per fer participar als santcugatencs i santcugatenques durant tota la jornada.