Divendres, 29 Gener 2021 09:23

Arriben 5 dies de rebaixes ‘non stop’ a Sant Cugat

 

 

De l’1 al 5 de febrer, Sant Cugat Comerç engega  la campanya ‘5 dies de rebaixes non stop’, amb l’objectiu d’incentivar les vendes en els comerços associats, amb grans descomptes i ofertes exclusives. 

 

‘Amb aquesta campanya volem donar suport a tot el comerç local, que està sent un dels sectors més afectats per les restriccions de mobilitat, i el tancament durant els caps de setmana. És per això, que des de Sant Cugat Comerç volem incentivar el consum local durant la propera setmana, amb 5 dies de grans promocions i ofertes destacades’, assenyala Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç, que es mostra segur de la resposta de la ciutadania. ‘Ara més que mai necessitem el recolzament de tota la ciutat. No tenim cap dubte que els santcugatencs i santcugatenques respondran una vegada més, i ompliran els comerços de la ciutat, tot seguint les mesures de seguretat i prevenció’

 

Des de Sant Cugat Comerç recorden a tots els clients passar la targeta de fidelització ‘Sant Cugat a la Butxaca’ ja que durant tota la setmana, es podran seguir acumulant punts i bescanviant-los pels premis que ofereixen cadascun dels establiments associats.

 

 

 

 

 
Aquesta iniciativa que va néixer l’any 2014, fomenta el comerç de proximitat i incentiva les compres a Sant Cugat del Vallès. Durant tota la setmana, les botigues adherides obsequiaran amb una piruleta en forma de cor a tots els clients que realitzen una compra, per celebrar conjuntament el ‘Dia dels enamorats’.