Dimarts, 13 abril 2021 09:53

Marjes Vallès Projectes, nou estudi de disseny on els somnis de llar es fan realitat

 

 

El passat 10 de desembre de 2020, l'estudi de disseny i reformes integrals Marjes Vallès Projectes, va obrir les seves portes a Sant Cugat del Vallès. El nou estudi de disseny d'interiors, situat al carrer Villà nº 9, està especialitzat en el disseny i la reforma de cuines alemanyes i italianes. 

 

'Marjes Vallès Projectes apareix com a conseqüència del creixement de Marjes Vallès, una empresa familiar amb més de 30 anys d’experiència en la construcció en obra nova, reformes i especialitzada en interiorisme, realitzant projectes per tota Catalunya', assenyala Diego Mármol, propietari de Marjes Vallès Projectes. La resta de l’equip el conformen, Albert Álvarez, Dissenyador de Projectes; i Conchi Navarro, Tècnic Comercial de vendes, col·laborant amb els seus interioristes.

 

Secret de l’èxit de la companyia

 

'La professionalitat i tracte directe amb el client des de l’inici del projecte fins el final de l’obra, sumat a la qualitat del nostre mobiliari alemany i italià, ens permet realitzar projectes a mida als nostres clients. Un dels valors diferencials de la companyia és que sabem captar perfectament les necessitats de cada client, atenent a cada detall i no deixant res a l’atzar', afirma Diego Mármol.

 

marjesvalles2

 

Especialistes en cuines alemanyes i italianes 

 

La companyia Marjes Vallès Projectes realitza projectes per a tota la llar, però està especialitzada en les cuines alemanyes i italianes. El propietari Diego Mármol, indica la diferència a grans trets de les dues cuines. 'Les cuines alemanyes es defineixen per la seva resistència, durabilitat i per innovar en solucions de mobles per facilitar l’ergonomia en la cuina. Per la seva part les cuines italianes, es defineixen pel seu disseny i la elegància. Són cuines amb personalitat única, transmissora d’emocions i experiències úniques en la cuina'.

 

                                     marjesvalles marjesvalles3

 

Reorganització de l’habitatge en temps de pandèmia

 

'Amb el nou sistema de teletreball ajudem a reorganitzar l’habitatge dels nostres clients, per crear nous espais amb redistribució i insonorització dels diferents ambients del mateix habitatge, sales o despatx, aconseguint espais o zones d’estudis més confortables per a tota la família', conclou Diego Mármol. 

 

 

 

 
Aquesta iniciativa que va néixer l’any 2014, fomenta el comerç de proximitat i incentiva les compres a Sant Cugat del Vallès. Durant tota la setmana, les botigues adherides obsequiaran amb una piruleta en forma de cor a tots els clients que realitzen una compra, per celebrar conjuntament el ‘Dia dels enamorats’.