Dijous, 04 Novembre 2021 14:50

Éternel Estètica, el teu centre d’estètica avançada a Sant Cugat

 

 

El passat mes d’octubre, Éternel Estètica Avançada va obrir les seves obertes a Sant Cugat del Vallès. El nou centre d’estètica, situat al carrer del Torrent de la Bomba 36-42, ofereix tot tipus de tractaments facials, corporals i de depilació làser de díode, i molt aviat oferirà també tractaments de medicina estètica. Etérnel està format per un equip amb llarga experiència en el sector de l’estètica avançada, en constant aprenentatge i actualització de tècniques sobre bellesa personalitzada.

 

'La resposta de la ciutadania durant aquestes primeres setmanes està sent molt positiva. La gent ens visita per informar-se del que fem i dels serveis que oferim. Ens hem trobat que al ser nous, la gent necessita saber realment qui som i com treballem. Aquest és un dels nostres objectius, ja que realment la nostra proposta inicial i diferenciadora de la resta, és justament aquesta. A Éternel apostem per un tracte molt professional, proper i gràcies a tenir la millor aparatologia mèdica estètica del mercat, garantim els resultats desitjats’, assenyala Roger Marti, soci fundador de la companyia.

 

Tractament facial Hydrafacial, una pell sana i radiant en 30 minuts

Un dels tractaments més demandats a Éternel, és el tractament Hydrafacial ™, el tractament de moda de les ‘celebrities’. ‘Hydrafacial és un aparell d’alta tecnologia per fer neteges facials que està sent la revolució als Estats Units, i que fa uns mesos ha aterrat a Europa, sent nosaltres un dels pocs centres a tenir-lo. El tractament consisteix en aplicar diferents passos per aconseguir una neteja facial + peeling, extracció + hidratació i reparació + protecció, deixant una pell neta, radiant i lluminosa’, assenyala Martí.

 

eternel2

 

Éternel ofereix packs i promocions de tractaments

‘Hem creat tota una sèrie de packs i promocions pensant en la millor combinació possible dels nostres tractaments, donant la millor efectivitat i aconseguint així els millors resultats, amb uns preus molt competitius. I seguint la nostra  filosofia de cuidar al client, tot aquests packs i promocions tenen inclòs l’aparcament gratuït’. Concretament, en el pàrquing Doctor Galtés -Promoparc, en el pàrquing Quatre Cantons-Empark, i en el pàrquing Lluís Millet –Empark.

 

Secret de l’èxit de la companyia

‘L’èxit s’aconsegueix treballant dia a dia, oferint el millor tracte i servei en un espai acollidor on sentir-se com a casa. El nostre objectiu en aquest projecte era unit tot allò que creiem bàsic i necessari des del punt de vista d’un client’ afirma Roger Martí, que assenyala que a Éternel ‘disposem dels millors professionals del sector amb més de 15 anys d’experiència en el món de l’estètica, a més de disposar de la millor aparatologia mèdica-estètica del mercat, en un espai únic i agradable on venir a desconnectar’.

 

eternel

 

 

 

 
Aquesta iniciativa que va néixer l’any 2014, fomenta el comerç de proximitat i incentiva les compres a Sant Cugat del Vallès. Durant tota la setmana, les botigues adherides obsequiaran amb una piruleta en forma de cor a tots els clients que realitzen una compra, per celebrar conjuntament el ‘Dia dels enamorats’.