Dijous, 01 Desembre 2016 19:33

Sant Cugat Comerç s’oposa al tall de trànsit que l’Ajuntament proposa a l’inici de la campanya de Nadal

Carta Oberta a la tinenta d’alcalde d’entorn urbà, mobilitat i seguretat ciutadana, Cristina Paraira i a la regidora de Comerç, Mayte Pérez:

 

 

L’Associació Sant Cugat Comerç s’oposa frontalment al tall de trànsit que l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès proposa fer el proper 4 de desembre del carrer Rius i Taulet al carrer Francesc Moragues, vies d’accés essencials per garantir un bon flux de compradors al centre de la ciutat.

El proper 4 de desembre serà el primer festiu d’obertura de la campanya de Nadal i l’Ajuntament pretén tancar una de les artèries centrals perquè s’ha de muntar una grua en el solar de l’antiga benzinera del centre. Aquest procés de muntatge s’havia de realitzar durant el passat mes d’agost però per motius que desconeixem no es va dur a terme. Ara, l’Ajuntament ha decidit muntar la grua justament el dia que es dóna el tret de sortida a la campanya nadalenca, decisió insòlita que afectarà negativament als comerços de Sant Cugat.

Des de l’Associació pretenem consensuar solucions amb la regidora de Comerç, Mayte Pérez, però per part seva només hem rebut respostes negatives. Aquesta falta de diàleg per part de la regidoria de qui depèn mobilitat, i a la manca d’una solució real, no ens queda més remei que respondre fent una crida a tots els comerços de Sant Cugat del Vallès per a que recolzin la nostra proposta d’exigir un canvi de data pel muntatge d’aquesta grua. Creiem que aquest tall de trànsit s’hauria de produir just després de la campanya de Nadal, i que cap Ajuntament hauria de posar pals a les rodes a un sector que inicia la campanya de major facturació de l’any just en aquesta data.

Junta Directiva de Sant Cugat Comerç