Lunes, 01 Mayo 2017 19:40

La sisena edició de la Nit en Blanc se celebrarà el proper dissabte 13 de maig

Sant Cugat Comerç va presentar, el passat divendres 28 d'abril a la sala Ginesta de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, la sisena edició de La Nit en Blanc, un dels esdeveniments estrella del comerç local de la ciutat de Sant Cugat del Vallès. Considerada com la festa major del comerç, el 13 de maig és la data escollida per la celebració d’aquesta jornada en la qual comptarà amb la participació d’un total de 100 establiments, hi haurà més de 80 actuacions musicals diferents, 9 emplaçaments del centre de la ciutat amb actuacions i 4 espais dedicats als tastets de degustació, que començarà a partir de les 17.00 de la tarda i finalitzarà a les 24.00 de la nit.

La presidenta de l’associació, Aïda Fernández, ha volgut destacar que la Nit en Blanc “és una iniciativa que va més enllà d’una simple transacció econòmica, l’objectiu és que tant el client com el botiguer puguin interaccionar d’una manera diferent a l’habitual”. L’associació Sant Cugat Comerç comptarà amb la col·laboració de més de 15 entitats i grups de la ciutat que realitzaran diferents espectacles musicals, coordinats per l'Escola de Música Fusió sota la direcció i organització de la Gemma Navarra. També, hi participen l'Escola de Balls de Saló, l'Aula de So, l'Escola Esart, l'Escola d'Arts Marcials Songham, el grup de gospel Musicalcor, el Grup de Dansa de l'Escola Europa, el Grup de Swing, el Grup de Hip Hop, el Grup de Country de Sant Cugat i la Big Band de Basket Beat.

Entre les propostes destaca un concert de guitarra elèctrica amb la col·laboració entre Oriol Saltor i el professor de l'Escola Fusió Pep Lluís Guardiola, i les actuacions del grup d'havaneres santcugatenc Els nois de l'Eixida, entre moltes d'altres.

Cal recordar que la targeta Sant Cugat a la Butxaca també estarà present en aquesta edició i, per aquest motiu, l’associació obsequiarà amb 400 barrets de La Nit en Blanc tant als nous com als antics usuaris d’aquesta targeta de fidelització del comerç local. A més, Sant Cugat Comerç aposta per ambientar, amb una decoració lluminosa formada per un barret i llums led, els carrers de la ciutat amb l’objectiu d’atreure l’entrada dels clients als comerços associats.

A la presentació de l'acte hi va assistir, a més de la presidenta de l’associació i el gerent de l'entitat, Jesús Carballo; la tinenta d'alcalde de Cultura i Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny; la regidora de Comerç, Mayte Pérez, i la directora de l'Escola Fusió, Gemma Navarra.