Lunes, 23 Octubre 2017 15:29

Loteria del Comerç

Com sabeu, cada any per les dates de Nadal organitzem la Loteria del Comerç Associat amb participacions de la Loteria Nacional espanyola, que alguns establiments associats venen als seus clients. Degut al diferent funcionament i el sistema de participacions que fem servir, aquesta campanya no es pot gestionar amb la Loteria de La grossa de Catalunya.

La situació política que viu el país és complexa i ens afecta a tots. Durant aquestes últimes setmanes hem rebut un allau de consultes relacionades amb la continuïtat de la Loteria del Comerç Associat però, en aquest sentit, i tenint en compte la plausible opinió general, hem decidit no incentivar la compra de loteria espanyola.

Sant Cugat Comerç és una organització apolítica i pretenem evitar qualsevol vinculació a una postura favorable o contraria a qualsevol de les opcions existents. És per això que creiem que la postura a adoptar més conseqüent és deixar d'organitzar la Loteria del Comerç Associat durant aquest Nadal. 

Per aquest motiu, i de forma consensuada, volem comunicar-vos que la Junta directiva de l'Associació ha decidit que aquest Nadal no s'organitzarà la Loteria del Comerç Associat i s'estudiarà la possibilitat d'emprendre l'activitat l'any vinent.

Moltes gràcies, restem a la vostra disposició per si teniu qualsevol consulta o comentari.