Miércoles, 14 Septiembre 2016 15:15

Els Estocs a Fora inauguren la nova temporada

L’associació Sant Cugat Comerç està plenament immersa en els preparatius per inaugurar la nova temporada amb la celebració dels Estocs a Fora.

Aquest esdeveniment tindrà lloc el proper dissabte 17 de setembre en el qual els establiments associats participants posaran en venda la seva amplia gamma de productes rebaixats. Serà una jornada llarga la qual es posarà en marxa a partir de les 10.00 del matí i finalitzarà a les 20.00 del vespre.

Aquesta iniciativa comptarà amb la participació d’un centenar d’establiments associats a Sant Cugat Comerç els quals exposaran els seus productes a un bon preu. “La finalitat d’aquesta iniciativa és que tant els comerços participants com els clients estiguin satisfets amb la compra i/o venda realitzada”, explica el gerent d l’associació, Jesús Carballo, el qual afegeix que “la targeta Sant Cugat a la Butxaca també serà protagonista durant els Estocs a Fora ja que es podrà seguir acumulant punts i gaudir d’una gran quantitat de regals”.

Cal destacar que la celebració dels Estocs a Fora estarà marcada per la coincidència amb una altre activitat paral·lela com és la “Ceràmica. Art i Vida. Patrimoni Viu 2016”. Aquesta iniciativa estarà activa durant el proper dissabte 17 de setembre, complementant-se perfectament amb la celebració dels Estocs a Fora. D’aquesta manera, servirà per sumar positivament més participants amb l’objectiu de seguir potenciant el teixit comercial de la ciutat de Sant Cugat del Vallès.

Más en esta categoría: Ajornament dels Estocs a Fora »