Botiga al Carrer

La "Botiga al carrer" constitueix una activitat enmarcada en la celebració de la Festa Major, amb l'objectiu principal d'iniciar la campanya de rebaixes d'estiu i fomentar el suport al sector comercial, atraient milers de persones als carrers.

 

Es tracta d'una iniciativa en la qual els establiments pertanyents a l'associació obren les seves portes des del 10 del matí fins al 20 de la tarda. Aquest esdeveniment s'ha consolidat amplament en el sector comercial local, ja que en cada edició compta amb una participació notable dels diversos establiments de Sant Cugat Comerç. Alguns d'aquests establiments ofereixen tallers i activitats destinades a implicar els habitants de Sant Cugat al llarg de tot el dia.

Aquesta campanya en els seus inicis va sorgir dels mateixos comerciants que van voler aprofitar el bon temps per sortir al carrer a vendre els seus productes. Amb el temps i a l’estar ubicada dintre de la Festa Major l’ajuntament va ser qui va continuar amb la seva organització. Sant Cugat Comerç facilita als seus associats tots els tràmits per poder participar.

Aquest any celebren el 30 aniversari i és un orgull ja que aquesta campanya és emblemática i s’ha convertit en una tradición molt valorada i estimada per a tothom, no només pels comerciants.

La Botiga al carrer és molt més que una simple activitat comercial, representa la vitalitat i la força dels establiments locals i demostra cada any la capacitat d’adaptació i resistència en un context tant canviant. Celebrem 30 anys d’aquesta activitat que promou el consum local i fomenta els llaços entre els comerciants i els ciutadans.


TOT SANT CUGAT: http://www.totsantcugat.cat/festa-major/els-comerciants-satisfets-amb-la-botiga-al-carrer-21794102.html
CUGAT.CAT: http://www.cugat.cat/noticies/societat/90591/la-botiga-al-carrer-torna-a-sant_cugat